За агенти

 

Да станете наш агент е бързо и лесно – един клик Ви дели от появата на офертите на TEZ Tour директно във Вашия сайт! И всичко това е безплатно за Вас! Започвате да печелите без да влагате финансови средства. Какъв по-добър начин за развитие на бизнеса Ви от това?

Няма да изброяваме безкрайните предимства на интегрирането на нашите оферти във Вашия сайт. Само ще споменем автоматичното зареждане на цени, на актуални периоди на stop sale, незабавното потвърждение на хотели, лесното управление на резервациите...

 

Какво се иска от Вас? Изпратете ни заявка за партньорство на info@teztour.bg, изберете типа договор, който искате да подпишете с нас и дали желаете да интегрираме нашите оферти във Вашия сайт. Не забравяйте, че това няма да Ви струва нищо, а клиентите Ви ще получат достъп директно до нашите оферти.

Ние ще се свържем с Вас, за да уговорим подписването на договора по удобен за Вас начин.

Договорът ще намерите в прикачен файл на тази страница, Вие само трябва да го подпишете и да го изпратите към нас. Веднага щом го получим, достъпът Ви до нашия агентски панел ще бъде активиран.

 

Как да изберете типа договор, който да подпишете? Вариантите са два – Туроператор-Туроператор или Туроператор-Турагент. Първо го съобразете с Вашия лиценз и преценете как предпочитате да става разплащането между нашата и Вашата фирма.

При договора ТО-ТО Вие заплащате на нас нетната сума на продукта, който сте закупили (без комисион), и ние издаваме фактура за тази сума. При резервации за страните от Европейския съюз Вие ни заплащате брутната цена на продукта, а ние Ви връщаме комисиона обратно. Така ние издаваме фактура за пълната сума, а Вие на нас – за стойността на комисиона.

При този вариант Вие ще сключвате с клиента Ваш договор.

 

При договор ТО-ТА за всички резервации се заплаща цялата сума към нас, а ние Ви връщаме комисиона по описания по-горе начин.

С клиента договорът ще бъде тристранен – по едно копие за Вас, за нас и за клиента.


Договор Тез Тур - Турагент
MS Word 47KB
Договор Тез Тур - Туроператор
MS Word 45KB
Договор Турагент - Клиент
MS Word 52.5KB
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах