Защо TEZ TOUR?

 

Най-лесният начин да отидете на почивка е да влезете в сайта на TEZ Tour. Защо? Защото няма да се наложи да правите почти нищо, освен да ни кажете какви са Вашите очаквания за отпуската Ви. Наистина нищо повече. От там нататък оставяте всичко в наши ръце. От избора на дестинация и хотел, до връщането ви у дома.

Ако сте агент – само научете малко повече за желанията на Вашия клиент и оставете нас да се погрижим за останалото.

 

TEZ Tour е във всички посрещащи дестинации, които предлага. Така сме 100% сигурни, че цялата Ви почивка е наша отговорност. Представете си само – избирате почивката си в нашия сайт, качвате се в наш самолет, посрещаме Ви на летището след кацане, влизате в нашия автобус или автомобил, настанявате се в мечтания хотел. По време на престоя си се срещате и поддържате връзка с нашия представител, отивате на екскурзия, водена от наш екскурзовод, последния ден ви откарваме до летището и, доволни и отпочинали, се качвате в самолета за дома.

 

Да, TEZ Tour разполага и със собствени автобуси, самолети и екскурзоводи. Помислили сме за всичко, от началото до края. Не искаме да доверяваме почивката Ви на някой друг. Защото Вие сте ни важни. Искаме да знаем, че сте добре.

 

Още едно от безкрайните предимства на TEZ Tour за почивка в България – и тук имаме наши представители. На Ваше разположение са 24 часа в денонощието и са готови да помогнат, ако възникне някаква ситуация.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах