Важна информация

  • Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите в офисите на нашите партньори.
  • Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е ЗАД „Алианц България“  и номерът на застрахователната полица е № 13160153320000033.
  • Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване до info@teztour.bg за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
  • Цените са в EUR за стая и се заплащат в левовата им равностойност по курса на БНБ за деня на плащане.
  • Туроператорът си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта, за което ще бъдете уведомени своевременно.
  • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. За промоционалните оферти, валидни за записвания до определен брой дни преди полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах